Aanmelden

Inschrijven

Wij verwelkomen je als nieuw lid van CrossFit Apeldoorn. Na het aanmaken van je account kun je inschrijven voor de trainingen. Heb je nog geen ervaring met CrossFit dan volg je de eerste 3 trainingen de basics, daarna kan je je aanmelden voor de reguliere trainingen.

Proefles

Je hebt nog niet eerder aan CrossFit gedaan en wil graag kennis maken met de sport en met CrossFit Apeldoorn. Op dinsdagavond om 20:30 uur hebben we een speciaal uur waarin u kennis kunt maken met de sport en met ons.

Drop-in

Wij vinden het heel leuk als CrossFitters van andere boxen met ons mee komen trainen. Je kunt hier een account aanmaken voor een drop-in. Een drop-in kost €15,- per training.

Let op! Wanneer je een drop-in boekt dan heb je al ervaring met CrossFit trainingen. Indien dit niet het geval is dan kun je je hierboven aanmelden voor een proefles.

CrossFit Basics of Fast Track

Alle nieuwe leden dienen ons CrossFit Basics programma te volgen en af te ronden. Het programma bereidt je voor op de groepsworkout. De nadruk ligt op de ontwikkeling van vaardigheden en de basisbewegingen. De CrossFit Basics betaat uit 3 trainingen.

De Basics training is op dinsdagavond om 20:30 uur.

Komt deze tijd je niet uit of wil je sneller met de gewone trainingen starten, dan kun je voor de Fast Track kiezen. Dit zijn drie  persoonlijke trainingen van een half uur voor €100,-. Na deze trainingen kun je aansluiten bij de gewone trainingen.

today is a good day to start

CrossFit

€ 60

9 credits per maand

Aanmelden

CrossFit

€ 70

13 credits per maand

Aanmelden

CrossFit

€ 80

onbeperkt trainen

Aanmelden

Kids

€ 25

1 x per week

Aanmelden

Kids

€ 35

2 x per week

Aanmelden