Wat is Crossfit

CrossFit is een kracht- en conditieprogramma dat zijn grondslag kent in Amerika. Eind jaren ’90 is men hier al mee begonnen en het heeft zijn ontwikkeling mede te danken aan de resultaten en ervaringen van militairen, agenten en brandweermannen.

Onze trainingen kenmerken zich door een hoge intensiteit en elke training is anders. Elke beweging/oefening is functioneel. Dit zijn bewegingen die in het dagelijks leven terug komen, bewegingen waar het lichaam voor is gemaakt en die dus veilig zijn. Denk hierbij aan rennen, springen, zitten/staan (squats), klimmen, tillen en dergelijke. We trainen in de vrije ruimte met en zonder gewichten.

Er wordt getraind onder begeleiding van een Personal Trainer. De trainingen vinden doorgaans in groepsverband plaats. Individueel trainen is echter ook mogelijk.

 

Waarom trainen bij CrossFit Apeldoorn?

Wil jij gezonder en fitter door het leven, kunnen presteren onder stress en druk? Dan is CrossFit Apeldoorn de “box” waar jij naar op zoek bent. CrossFit is echt, uitdagend en resultaatgericht. Je kunt het ruiken, zien en voelen. CrossFit is puur!

Wat heeft CrossFit Apeldoorn u te bieden:

  • Professionele coaches die je bij elke training begeleiden en naar een hoger niveau tillen
  • De mogelijkheid om echt FIT te worden, zowel fysiek als mentaal
  • Uitdagingen en plezier
  • Een gezonde leefstijl
  • Een community waar iedereen elkaar kent