Sunday chat

Schrijf bij de comments wat CrossFit het afgelopen jaar voor jou heeft betekend en wat je doelen zijn voor volgend jaar. Anne-Marie en Tobias zijn jullie vorige week al voor gegaan en hun antwoorden zijn bij de comments te lezen.

 naamloos 26

 

Comments 

 
#1 Administrator 2013-12-26 19:40
Anne-Marie

Crossfit heeft me kracht en positieve energie gegeven. Meer vertrouwen in mijn lichaam en meer hoop op steeds minder pijn. Mijn doelen: heerlijk blijven trainen in jullie positieve omgeving met elkaar. En waar mogelijk persoonlijke records verbreken!
 
 
#2 Administrator 2013-12-26 19:42
Tobias

Fitheid, discipline en een heleboel leuke en positieve nieuwe vrienden!
Goals: CF lvl 1 trainer en een top 100 in de LLTD14
 
 
#3 Vivian 2013-12-29 09:32
Crossfit geeft me ontzettend veel positieve energie. Heb verschillende momenten gehad dat ik besefte anders in mijn schoenen te staan. Ik denk dat het door het trainen komt, maar ook door de mensen die ik er het afgelopen jaar heb leren kennen. Ik vind het iedere keer weer tof om met elkaar te strijden voor betere tijden en nieuwe records of gewoonweg, elkaar door die laatste burpees heen te slepen..
Naast het feit dat er dit jaar een pull up bar in ons huis moet komen, ga ik voor een nette pull up, meerdere toes to bar achter elkaar kunnen uitvoeren, vlekkeloze double unders, 'normaal' opdrukken in een WOD, een beter uithoudingsverm ogen en records wat betreft oly lifting.
 
 
#4 Bart 2013-12-29 10:05
CrossFit heeft mij zowel fysiek als mentaal sterker gemaakt. Tevens ben ik door CF bewuster geworden van mijn voeding waardoor ik het afgelopen jaar gezonder ben geworden.
Naast een hele hoop nieuwe termen heb ik het afgelopen jaar ook veel nieuwe technieken geleerd. Van double unders tot aan muscle ups.

Het komend jaar hoop ik blessurevrij te kunnen sporten door mijn grenzen nog beter te bewaken. Een verdiepingsslag te maken op mijn CFL1, nieuwe technieken te leren en PR's te zetten op de verschillende OLY onderdelen.
Vooral hoop ik met net zoveel plezier te blijven sporten en geïnspireerd te worden door mijn coaches!
 
 
#5 rody 2013-12-29 10:22
Afgelopen jaar was een topjaar! Een verandering van box. Heel veel nieuwe positieve en sportieve mensen leren kennen. Meer krachtonderdele n in de trainingen geïntegreerd en hierbij merkbaar profijt van. Chantal verslaafd gemaakt aan deze geweldige manier van bewegen. Na 39 jaar eindelijk een goede balans gevonden tussen krachttraining en hardlopen. Ik hoop dit jaar blessurevrij te blijven, een paar leuke en wat langere hardloopwedstri jden mee te pakken, vooral te blijven genieten van alle successen en kleine overwinningen. En vooral veel sportplezier met elkaar kunnen delen!
 
 
#6 Chantal 2013-12-29 10:33
Rody zei al anderhalf jaar tegen mij dat crossfit iets voor mij was, maar ik dacht dat ik daar niet sportief genoeg voor was. Maar na de eerste proefles kwam gelijk de verslaving, dit is gaaf!! :lol:
Ik ben blij met iedere WOD die ik doe!! En ik doe iedere keer dingen waarvan ik dacht dat ik ze nooit meer zou kunnen na het breken van twee rugwervels!

Mijn doel voor 2014 is om alle technieken goed onder controle te krijgen en sterker te worden!!
En tevens te genieten van alle positieve energie die ik krijg van de fantastische mensen van de box!! :D
 
 
#7 Wouter 2013-12-29 13:16
Leuke comments allemaal!

Crossfit heeft mij laten zien wat echt fit zijn inhoud en heeft mij geholpen op een leuke en gezonde manier een stuk fitter en gezonder te worden. Ik ben beter gaan eten, meer gaan bewegen en gestopt met roken.

Naast dat ik veel nieuwe technieken heb geleerd, leuke nieuwe mensen heb leren kennen heb ik ook andere kanten van mijzelf ontdekt. Ik doe dingen die ik nooit had gedacht te kunnen.
Ik ben vooral ook heel blij met CFA, met de positieve sfeer die er altijd is. Dit helpt mij ontzettend veel om gemotiveerd te zijn en te blijven. Ik hoop dat we dit met zn allen in 2014 door kunnen zetten.

Volgend jaar hoop ik kipping pull ups te leren en deze in de WODs te doen. Mijn double unders te perfectioneren. Ik wil een hoop Pr's te breken maar vooral beter leren op een verstandige manier te sporten.

tnx voor het afgelopen jaar allemaal!! Een gezond sportief en gelukkig 2014 toegewenst
 
 
#8 Guido 2013-12-29 13:43
Crossfit geeft mij elke keer weer een boost aan positiviteit. Ik merk aan alles dat ik fitter ben geworden door Crossfit. Komt ook omdat ik me bewuster geworden ben van voeding. Er ligt ergens 10kg van mij in de box want ik ben het kwijt :lol:.
Ik vind het elke keer weer geweldig om naar de box te gaan om daar te trainen met mensen die zo positief zijn ingesteld en zoveel sfeer inbrengen.
Mijn doelen voor volgend jaar zijn: Constanter worden in de WOD's, DU goed onder de knie krijgen, zo veel mogelijk PR's verbreken.
 
 
#9 Mathijs 2013-12-29 14:15
Hallo allemaal,

Wat een mooi sportief Crossfit jaar was 2013. In dec 2012 begonnen met CrossFit. Nog maar 1 jaar geleden. In maart deelgenomen aan de CrossFit Open. De 5e wod kreeg ik last van mijn rug. Toch wat overbelast.
In mei een operatie aan mijn linker knie. Ik dacht maanden uitgeschakeld te zijn. Maar met name door CrossFit herstelde ik supersnel. Mijn voeding heb ik aangepast en hier voel ik nog steeds enorm veel profijt van in de trainingen. Maar ook in het herstel. Het hele jaar door 4 tot 5 keer per week kunnen trainen met elke keer weer veel plezier. Dat is het allerbelangrijk ste.

Volgend jaar hoop ik nog sterker te worden met squatoefeningen , 100 kg C&J te bereiken, veel sushi te eten :-* , kwalificeren voor LLTD'14 masters, vele hspu te maken :o en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Kortom ik heb zin in het nieuwe jaar.
Allemaal alvast de beste wensen voor 2014.
 
 
#10 marjon 2013-12-29 15:49
Ik had nooit gedacht dat crossfit wat voor mij zou zijn, omdat ik totaal geen sportief verleden heb in de zin van conditie en kracht. Maar ik vind het heerlijk om te doen, en ookal ben ik de laatste die klaar is en met de lichtste gewichten de wod kan doen, ik ben trots op wat ik in 3 maanden al heb bereikt. Ik voel me goed, heb weer energie, ben zelfverzekerder en weet nu dat ik ontzettend veel doorzettingsver mogen heb. Mijn doel voor 2014 is dat ik nog meer conditie krijg, sterker word en trots kan zijn op mezelf. En natuurlijk met een gezond en fit lichaam kan schitteren in mijn trouwjurk in juni 8)
 
 
#11 Nicolien 2013-12-29 19:50
Kijk dit is nou wat mij zo trekt aan crossfit. De positieve en sportieve levenswijze van de mensen hierboven mij. (Zie comments)
Ik ben net als vele anderen verslaafd geraakt aan crossfit. Mijn omgeving snapt er niks van;" waarom ga je trainen in die barbaarse omstandigheden"?
Dat is wat ik regelmatig hoor.
Nou, omdat ik elke keer weer tot het uiterste gestimuleerd word door de coaches en de andere leden. Er in elke WOD een uitdaging ligt, ik geregeld een PR haal, nieuwe, leuke, positieve mensen leer kennen, enz.
Mijn doel voor 2014 op crossfit niveau is:
De double unders beter leren doen, hoger in het touw klimmen en nog meer vertrouwen krijgen in mijn lichaam en kunnen.
In mei eindelijk die lang gedroomde Mud Masters te lopen.
Bedankt Orla en Bastiaan voor eindelijk weer de ommekeer in mijn sportieve leven
 
 
#12 Thierry 2013-12-29 20:29
CrossFit heeft mij heeft mij uitdaging, fysieke en mentale kracht gebracht. Maar vooral ook het besef dat het niet om de resultaten gaat, maar om de weg er naartoe en daar plezier in beleven.
Volgend jaar wil ik lekker doortrainen zonder blessures. Oh en wat pr's op de oly onderdelen :-)
 
 
#13 Marloes 2013-12-29 21:58
Wat leuk om dit van iedereen te lezen zeg! Ik ben heel blij dat ik mezelf heb laten overhalen om in januari van 2013 voor het eerst met een crossfit les mee te doen. Nog nooit zoveel spierpijn gehad, maar toen dat na een week weer voorbij was, wilde ik niet meer stoppen. Ik verbaas me keer op keer over de fysieke, maar ook mentale kracht die in mij huist en die er dankzij de aanwijzingen en aanmoedigingen van coaches en medecrossfitter s uit komt! Ik vind het heel tof om zo'n grote groep mensen te hebben leren kennen die elkaar zo positief stimuleren wat ook hier zoals Nicolien al zegt inderdaad weer terug te zien is.

Omdat 2014 mij ook genoeg andere uitdagingen gaat brengen, wil ik me in dit jaar wat crossfit betreft vooral richten op veel plezier in het sporten en ondanks wat minder trainen mezelf toch blijven uitdagen om sneller en sterker te worden en een nog betere conditie te krijgen! :lol:

Een hele fijne jaarwisseling voor iedereen die ik niet meer ga zien morgen en tot 2014!
 
 
#14 Wee Orla 2013-12-30 06:56
Nice to hear everyones thoughts, goals and experiences with CrossFit :lol:
What has CrossFit meant to me in the past year? Well CrossFit has basically chaned my life and is my life! It is my work and my familys business, my sport, my passion, my lifestyle and something special that I share with my partner every day.
My goals as a coach
To complete another course, CrossFit coaches prep course when it is possible and other workshops. This is for my personal development and to keep my knowledge updated.
To help you all achieve you goals for the next year.
To spread my passion for CrossFit to other people and introduce in their lives.
My goals as an athlete
Specific numbers are
Snatch 60kg, clean& jerk 70kg+, back squat 100kg, connect muscle ups.
To compete in weightlifting NK and try my best to win.
To compete in the CF open, do my best and enjoy it!
Continue to learn the balance between training, good eating and rest (learn more about myself as an athlete)
Maybe compete again in the LLTD 2014 (this depends on work and family)
When its possibie to join you guys for a WOD, this I enjoy very much.
Not to take it too serious and have fun :D
 
 
#15 Administrator 2013-12-30 11:12
Wow dit is wel heel mooi om te lezen allemaal zeg. En deze positieve energie die ik nu krijg van het lezen van jullie berichten, krijg ik ook altijd van jullie in de trainingen en dat geeft mij een hele hoop voldoening. Ik hoop dan ook in 2014 nog meer mensen kennis te laten maken met CrossFit en dat zij net als jullie (en Orla en mij) grenzen gaan verleggen, vertrouwen krijgen in hun lichaam en met plezier sport beleven. Met jullie manier van trainen zullen doelen, PR's en andere sportieve sportprestaties zonder twijfel gehaald worden. Keep up the good work en ik kijk uit naar 2014!

Mijn persoonlijke doelen op sportief vlak: aan het einde van 2014 wil ik 10 kg meer tillen op de snatch, cl&j, squat en shoulder press. Ik wil me kwalificeren voor de LLTD 2014 of in ieder geval het beste uit mijn eigen kunnen halen tijdens de kwalificatie en de eventuele finale!
 
 
#16 aartje 2013-12-30 11:21
CFA geeft mij enorm veel positieve energie!! Kom er altijd vrolijk van terug. Te trainen met mensen van verschillende leeftijden en niveaus. Had nog nooit van mijn leven krachttraining gedaan. Ik ben er fitter en sterker van geworden. De afwisseling van de wods zijn verslavend. De coaches top. Mijn doelen voor volgend jaar zijn blijven werken aan mijn techniek dat helpt mij blessurevrij te blijven. Nieuwe technieken te leren en vooral net zoveel plezier te bleven met CFA. Fijne jaarwisseling allemaal :-)
 
 
#17 Annemiek 2013-12-30 11:50
Een proefles Crossfit nemen is 1 van de beste keuzes die ik het afgelopen jaar gemaakt heb. Crossfit geeft me een super goed gevoel over mezelf en vind het heerlijk om in zo'n positieve omgeving te trainen. Leuke mensen leren kennen, beter om kunnen gaan met voeding en uitermate gemotiveerd om nog fitter te worden in 2014!
Mijn doelen zijn oa. Pull ups zonder elastiek (al is het er maar eentje :P ), Double unders en 'normale' push ups in the WODs. Techniek verbeteren voor oly lifting.
Verder vooral weer heel veel plezier beleven met Crossfit! Ik hoop dat we er met z'n allen weer een super sportief en positief jaar van mogen maken. Cheers! :D
 
 
#18 Harm 2013-12-30 12:43
Het merendeel van wat ik zou willen zeggen is al een keer gezegd. Een van mijn beste beslissingen het afgelopen jaar was een proefles crossfit. Na afloop vroeg ik me af of ik niet te oud ervoor was. Orla had gelijk, echt niet. Ik zie uit naar elke les, hoe zwaar de wod ook wordt.
Het plezier, de gezelligheid, de positieve energie, de aanmoedigingen, de coaches, natuurlijk Orla en Bastiaan, maar ook Rody en Matthijs. De afgelopen 3 maanden ben ik fitter geworden, ben ik sterker geworden, heb ik dingen gedaan die ik nooit eerder gedaan heb.
Mijn doelen? Beter worden in alles natuurlijk, maar vooral, binnen een jaar wil ik een handstand pushup kunnen doen, en ook pull-ups en double-unders!
Orla, Bastiaan en alle anderen, dank voor de steun!
Fijne Jaarwisseling!
 
 
#19 Suze 2013-12-30 17:40
Na jaren het hardlopen te hebben gecombineerd met groepslessen van Les Mills was ik begin 2013 wel een beetje klaar met sporten. Het gaf me geen voldoening meer. Nadat ik in januari 2013 een paar lessen CrossFit had gevolgd kreeg ik het plezier in het sporten weer helemaal terug. Vanaf april ben ik ook gaan eten volgens het Paleo principe. In combinatie met CrossFit viel ik kilo's af. Zelfs mijn hardlooptijden werden sneller. Ook heb ik 2013 mijn eigen grenzen beter leren kennen. Die schouder uit de kom in juni zette me weer even met beide beentjes op de grond. Ik dacht dat ik nooit meer een CrossFit les zou willen doen. Gelukkig kon met behulp van onze geduldige coaches Bastiaan en Orla weer snel beginnen met sporten. Ik had altijd inspraak in mijn trainingen en kreeg alle steun. Inmiddels kan ik bijna alle oefeningen weer goed uitvoeren. Bedankt dat jullie me de tijd en ruimte gaven om het plezier weer in CrossFit terug te krijgen!

Voor 2014 hoop ik met alle leuke CFA-ers lekker te blijven trainen. Ik heb nog zoveel te leren; betere double unders, pull ups, push ups, toes to bar en betere techniek op de gewichthef onderdelen. Dat maakt CrossFit ook zo leuk om te blijven doen. Er zijn altijd nieuwe doelen te stellen.

Iedereen bedankt voor het afgelopen jaar en de beste wensen voor 2014!
 
 
#20 Remko 2013-12-30 19:19
Net als Mathijs in December 2012 begonnen met CF. Al eens lekker gemaakt door een collega die bij 020 traint. Maar dat is toch echt te ver rijden.

Omdat ik al heel lang (4 jaar of langer)niets meer deed dan het strikt noodzakelijke om "fit" te blijven. Was het voor mij gelijk duidelijk dat CF het voor mij was. Een combinatie van heel veel elementen die ik nog niet tegen was gekomen bij een andere vorm van trainen.

Nog bewuster met eten om gaan dan we al deden leek niet mogelijk. Maar een hele leefstijl waar mijn vrouw alle gerechten van kan eten hadden wij niet voor mogelijk gehouden. Paleo is iets wat bij ons nog meer mogelijk heeft gemaakt, zonder CF was ik daar niet mee in aanraking gekomen.

Mooie PR's staan er op mijn lijstje, deelname aan en zowaar als 6e eindigen tijdens onze clubkampioensch appen had ik never nooit voor mogelijk gehouden en zie daar het gebeurde toch.

Doelen die voor 2014, naast PR's breken meer liften en meer DU's achter elkaar springen, wil ik me zo veel mogelijk toeleggen op de gymnastische onderdelen daar laat ik nog te veel liggen. Ben al druk mijn swing aan het oefenen, nu de rest nog :lol:

Dan sluit ik dit jaar af met de Total, die heb ik vorig jaar ook gedaan, ben benieuwd wat de verschillen gaan zijn. Ik voel me fitter dan ooit, zit vele malen beter in mijn vel, kan dingen aan die ik bij elkaar niet voor mogelijk had gehouden. Ik voel me TOP en dat met dank aan onze coaches, Bastiaan en Wee Orla en jullie eindeloze aanmoedigingen mede Crossfitters.

1000 maal dank voor het plezier wat jullie me geven!
 
 
#21 Jacintha 2013-12-30 20:53
Wat leuk om alle reacties te lezen. Sinds september dit jaar ben ik begonnen met Crossfit. Via via via zei iemand tegen mij ga dat maar doen is leuk! Na de eerste les squaten in tijden niet zoveel spierpijn gehad, maar wel een raar voldaan gevoel. En sindsdien begonnen met groeien en trainen. Crossfit heeft mij heel erg veel gebracht, waarschijnlijk teveel om op te noemen maar ik zal eens een poging doen. Crossfit heeft mij gebracht: - 3% stijging in spiermassa, -plezier om elke dag te sporten, -de drive om door te gaan ook al doet het zeer en is het zwaar, -zelfvertrouwen dat ik ook gewichten kan tillen, -heeel veel frustratie als ik NIET kan CFA, - een glimlach van oor tot oor als het klaar is, - blaren en eelt op m’n handen, - meer blauwe plekken dan dat ik ooit tijdens kickboksen heb gehad, -het plezier om tijdens een WOD te werken in een team,- een geweldige sportieve verslaving en als ik iets zie waar crossfit opstaat moet ik het hebben of er een foto van maken en als laatste 2 geweldige coaches die mijn groei alleen maar hebben gestimuleerd. Mijn doel voor het komende jaar is er eigenlijk maar 1: ik wil m’n eerste CFA wedstrijd doen :lol: :lol: 
Iedereen de allerbeste en sportieve wensen voor het nieuwe jaar, en dankje wel voor de geweldige eerste maanden en cheers op veel nieuwe PR’s en groei.
 
 
#22 Jolanda 2014-01-01 18:09
Nog een paar maanden en het is een jaar geleden dat ik lid werd van CFA. Ik kan me maar moeilijk voorstellen dat ik ooit uitgekeken raak op Crossfit. Ik vind het een heerlijke manier van sporten/bewegen! Elke WOD is weer anders en uitdagend en het geeft me zoveel energie en voldoening. Door Crossfit ben ik sterker geworden, zowel fysiek als mentaal. Het samen sporten met mensen met diezelfde passie voor Crossfit, geeft er een extra, energie-gevende dimensie aan.

Na 2 maanden Crossfit ben ik last gaan krijgen van heup/lies-pijn. Een geluk bij een ongeluk, noem ik het maar. De ongelukkige kant is dat ik op sommige onderdelen nog steeds aangepast moet trainen, maar dat geeft niet. Het gaat steeds beter, helemaal nu ik bijna dagelijks yoga doe. De gelukkige kant is dat Crossfit deze zwakke plek in mijn bewegingspatroo n duidelijk heeft gemaakt. Dit heeft namelijk een zoektocht naar informatie tot gevolg gehad, omdat ik wilde weten wat het was, waardoor het was ontstaan en hoe ik gericht kon werken aan herstel. En deze zoektocht heeft me de wereld van 'mobility & flexibility', van 'functional movement' doen ontdekken. Het is kicken om met deze ontdekkingsreis bezig te zijn en te merken dat het plaatje voor mij compleet begint te worden: Crossfit, juiste voeding, mobility & flexibility, functional movement...

Mijn doelen voor 2014? Nou, blessure/pijn-vrij worden en dan de snatch en de front/back/overhead squat weer rustig gaan opbouwen... Crossfit Level1 Trainer worden... handstand walk... (kipping) pull ups .... muscle up (ééntje maar, voor het eind van het jaar!) ... veel trainingsplezie r hebben samen met jullie!
 
 
#23 Rob Versteeg 2014-01-01 19:47
Mijn grootste pluspunten een betere conditie, betere uitvoering van de oefeningen door jullie goede begeleiding en een strakker lichaam. Verder weet ik sinds crossfit wat echt kapot gaan, door de vele WOD'S. Na de les kickt de energie er echt in. In 2014 nog meer sporten en weer beginnen met hardlopen.

Een vraag aan alle, ik lees dat jullie een goed balans hebben gevonden tussen eten en sporten. Is het mogelijk dat we hier misschien wat vaker over voeding kunnen posten? Vind dit interessante materie en zie dat jullie allen veel kennis in huis hebben. Misschien wat vaker een ontbijtrecept?
 
 
#24 Berry 2014-01-02 17:13
Wat Crossfit voor mij heeft gebracht, behalve veel spierpijn. Veel plezier in sport, weer lekker bezig zijn met je lichaam.


aankomende jaar wil ik beter worden in de technieken en een paar pr's halen op de gewichten.
 
 
#25 Janine 2014-01-05 21:56
Wat Crossfit mij heeft opgeleverd het afgelopen driekwart jaar....regelmatig versteld staan van mezelf en zo'n super gevoel hebben!!! Heerlijk,wat een energie!! Leuke mensen en erg fijne coaches!! Geweldig wat voor een energie iedereen in zich heeft en elkaar zo motiveren en stimuleren!! Super!
 
 
#26 Henk Jan 2014-01-06 14:58
Crossfit heeft voor mij een nieuwe betekenis gegeven aan bloed zweet en tranen (en een lach). Ik vind het geweldig om met mekaar hard te werken en diep te gaan. Het is ongelofelijk wat je kan doen alleen maar vooral met elkaar.

Ik ben benieuwd naar komend jaar. Dit jaar ga ik proberen om de technieken te leren, harder te gaan en mij Crossfit eigen te maken.
 
 
#27 Charlotte 2014-12-30 11:07
Maanden lang gepiekerd en met mijn ziel onder de arm gelopen. Ik kon ''mijn sport'' maar niet vinden.
In september heb ik meegedaan met de Try Out. Ik was direct verkocht!
Twee keer per week ben ik te vinden bij de Cross Fit. Ik voel mij fit! Daarnaast heeft het mij zelfverzekerder gemaakt en heb ik weer veel plezier in het sporten.
Geweldig om helemaal tot het uiterste te gaan, maar ook te ervaren wat je lichaam kan tillen qua gewichten.
Het samenspel met de andere cross fitters maakt het helemaal af!

Voor het aankomende jaar wil ik mij nog meer richten op de technieken, maar wil ik ook de double unders en strict pull ups onder de knie krijgen!
 
 
#28 Carmen 2016-12-22 10:33
Afgelopen april ben ik begonnen met Crossfit. Ik had nog nooit van Crossfit gehoord en werd getipt door mijn broer om eens te gaan kijken op de website van Crossfit Apeldoorn. Dit heb ik toen gedaan en na het lezen was ik erg nieuwsgierig geworden en heb mij ook gelijk ingeschreven voor een proefles. De eerste weken heb ik de basic lessen gevolgd wat echt nodig is voordat je met de andere groep mee gaat doen. Bij deze lessen leer je de technieken en leer je wat Crossfit inhoud. Na de eerste keer les te hebben gehad was ik eigenlijk meteen verkocht en dacht wat SUPER GAAF is Crossfit en was gelijk ook verslaafd. Ik ben nu een paar maanden verder en merk dat ik fitter ben en gezonder ben gaan leven. Ik train nu 3 keer in de week ik merk dat mijn lichaam helemaal veranderd en dat ik sterker ben geworden zowel mentaal als fysiek. De WOD’s die wij doen zijn elke keer anders en heel eerlijk gezegd elke keer bij de WOD’s ben ik zenuwachtig haha… maar wel gezonde zenuwen omdat ik alles wil geven om binnen de time cap te blijven. En natuurlijk niet te vergeten de mensen en de coaches die ik heb leren kennen afgelopen jaar geven mij ook veel motivatie en veel power.
Een prestatie waar ik trots op ben is dat ik begin december dit jaar mee heb gedaan aan de clubkampioensch appen gewichtheffen waar ik veel vertrouwen in mijzelf heb gekregen en ik veel steker ben dan ik dacht, vooral omdat ik nog geen jaar bezig ben met Crossfit dus daar ben ik wel trots op. Maar dit komt ook vooral door de goeie coaching die ik heb gekregen!!!

Mijn doel voor 2017 is om de strict pull ups onder de knie te krijgen hiervoor ga ik nog harder trainen in 2017. Ik heb natuurlijk nog meerdere doelen zoals alle technieken (OLY) nog meer onder controle te krijgen en nog sterker te worden. En nog meer PR’s te kunnen zetten in 2017!!!
En tot slot wil ik jullie ontzettend bedanken voor de goeie coaching en gezelligheid en de positieve energie!!! Een gezond sportief 2017 gewenst!!!