Inschrijven

Wij welkomen je als nieuw lid van CrossFit Apeldoorn. Na het aanmaken van je account kun je inschrijven voor de trainigen. Heb je nog geen ervaring met CrossFit dan vokg je de eerste 3 trainingen de basics, daarna kan je je aanmelden voor de reguliere trainingen.

 

Registreer hier en meld je aan voor je eerste training

 

Proefles aanvragen

Je hebt nog niet eerder aan CrossFit gedaan en wil graag kennis maken met de sport en met CrossFit Apeldoorn. Op dinsdagavond om 20:30 uur en zaterdagochtend om 11 uur hebben we een speciaal uur waarin u kennis kunt maken met de sport en met ons.

 

Maak een proefaccount aan en boek je proefles

 

Drop-in

Wij vinden het heel leuk als CrossFitters van andere boxen met ons mee komen trainen. Je kunt hier een account aanmaken voor een drop-in. Een drop-in kost €15,- per training.

Let op! Wanneer je een drop-in boekt dan heb je al ervaring met CrossFit trainingen. Indien dit niet het geval is dan kun je je hierboven aanmelden voor een proefles.

 

Maak een drop-in account aan en schrijf je in voor een training

 

 

CrossFit Basics of Fast Track

Alle nieuwe leden dienen ons CrossFit Basics programma te volgen en af te ronden. Het programma bereidt je voor op de groepsworkout. De nadruk ligt op de ontwikkeling van vaardigheden en de basisbewegingen. De CrossFit Basics betaat uit 3 trainingen. 

De basics trainingen zijn op:

Dinsdag om 20:30 uur

Zaterdag om 11:00 uur

 

Fast Track

Komen deze tijden je niet uit of wil je sneller met de gewone traingen starten, dan kun je voor de Fast Track kiezen. Dit zijn drie  persoonlijke traingen van een half uur voor €100,-. Na deze trainingen kun je aansluiten bij de gewone trainingen.

 

Onze coaches weten dat je misschien zenuwachtig zult zijn als je begint met jouw CrossFit-avontuur. Ze zijn goed gekwalificeerd om eventuele angsten weg te nemen en de workouts zo aangenaam mogelijk te maken. Ook jouw collega CrossFitters zullen behulpzaam zijn bij het vinden van jouw weg, zodra je bij hen aansluit in de groepsworkout.