CrossFit WOD's

Dagelijkse WOD is geschikt voor iedereen. Jong of oud, ervaren of beginner. De WOD is te schalen naar ieder zijn niveau zodat er toch intensief maar vooral veilig getraind kan worden. De WOD’s worden in kleine groepen uitgevoerd onder de begeleiding van ervaren trainers.

WEIGHTLIFTING

Gewichtheffen wordt in CrossFit gebruikt omdat het een enorm effectieve manier is om kracht, snelheid, coördinatie, flexibiliteit en vooral explosiviteit te trainen. Omdat de bewegingen technisch erg moeilijk zijn, zal flexibiliteit ook erg belangrijk zijn. Bijna elke sporter heeft wel baat bij gewichtheffen en dat is ook de reden dat het veel gebruikt wordt in CrossFit.

CrossFit Kids & Teens

Voor kinderen bieden wij specifieke CrossFit kids lessen aan die verzorgd worden door coaches gecertificeerd als CrossFit Kids Coach. Onze kids les is een CrossFit programma speciaal ontworpen voor kinderen en de specifieke ontwikkelingsbehoeften van kinderen. Het laat kinderen meer bewegen, zelfvertrouwen opbouwen, leren samen werken door teamwork en heel veel plezier hebben!

CrossFit Senioren

Bij CrossFit voor Senioren bieden we een unieke fitnesservaring, speciaal ontworpen voor ouderen, met focus op aanpasbaarheid, functionele bewegingen en een ondersteunende gemeenschap. We helpen senioren bij het behouden van onafhankelijkheid, het voorkomen van blessures en het verbeteren van mobiliteit en flexibiliteit. Ons programma biedt fysieke en mentale voordelen, waaronder stressvermindering en meer zelfvertrouwen, waardoor senioren kunnen werken aan een sterker, fitter en vitaler leven.

Endurance training

Endurance trainingen zijn bedoelt voor het verbeteren van je conditie. Hierbij komen alle mono-structurele bewegingen zoals hardlopen, roeien, fietsen, etc aan bod. De trainingen kenmerken zich net als de gewone CrossFit trainingen in variatie en hoge intensiteit. Elke training zullen andere energie systemen worden geprikkeld.

Gymnastics

Tijdens deze lessen wordt er gewerkt aan de gymnastics skills. Er is veel aandacht voor de basics en vanuit daar zullen er higher skills worden getraind. Deze training is voor iedereen die zich hierin wil verbeteren.

Strongman Training

Farmer carries, sled push/pull, sandbag carries, stone to shoulder, bench press, strict pull ups zullen de rode draad zijn en zijn een uitstekende
aanvulling op het verbeteren van je kracht.