Performance Training

CrossFit Apeldoorn heeft altijd veel geïnvesteerd in studies en cursussen, waardoor de programmering altijd up to date is aan de laatste ontwikkelingen en hierdoor zeer effectief is. Voor de meeste onder ons is dit voldoende uitdaging. Wij begrijpen dat er leden zijn die net iets meer willen of met een ander doel lid worden van onze community of dat er andere doelen ontstaan. Sommigen zullen stiekem denken aan het deelnemen aan wedstrijden buiten de box en anderen hebben wellicht het doel om klaar gestoomd te worden voor een sporttest, verbeteren van pull ups, etc.

Vanaf mei gaan we dan ook een weg inslaan om aan deze behoeftestelling te voorzien. We gaan starten met een performance training, personal programming en het hosten van qualifiers.

Performance training

De performance trainingen zijn bedoelt voor diegene die fysiek toe zijn aan dat extra stapje meer en/of als doel hebben om aan competities deel te gaan nemen.

We starten met 3 trainingen per week. Maandag om 10:30 uur, vrijdag om 10:30 uur en zaterdag om 12:30 uur. Op maandag en vrijdag zullen deze trainingen worden gegeven door een coach, tijdens de training op zaterdag zal er een coach aanwezig zijn.

Om hieraan deel te nemen hebben we minimale standaards opgezet voor de veiligheid van de atleet en om de  juiste progressie te waarborgen.

Er zitten geen extra kosten aan deze trainingen vast. Je kunt gewoon inschrijven via Sportbit.