CHANGE BRINGS PROGRESS

Vanaf 1 juli zullen wij intrede doen in ons nieuwe pand aan de Laan van de Kreeft, waarin we onze service gaan uitbreiden. Alles onder één aan dak is het doel, waarin er ruimte is voor zowel de beginnende als gevorderde sporter om naar een gezond en fit lichaam toe te werken.

Kwaliteit hebben wij hoog in het vaandel staan en willen met deze stap ons aanbod nog verder professionaliseren. Op deze pagina lees je alvast wat je kunt verwachten op het gebied faciliteiten, fysiotherapie, het lesrooster, abonnementsvormen en belangrijke data.

Faciliteiten

Bij het binnenkomen van de nieuwe box stap je direct de ruime members-area binnen, waar je zowel voor als na de les kunt zitten. Er staat een professioneel koffieapparaat waar je samen van een heerlijke koffie kunt genieten van vers gemalen bonen. Tevens heb je uitzicht op de trainings-area.

Boven zijn er kleedkamers voor dames en heren, beiden voorzien van een douche. Wat kun je verwachten van de trainingsarea. Het bestaande rig zal groter zijn en er komt een extra rig bij. Dit zal meer ruimte verschaffen tijdens de trainingen en ook de mogelijkheid bieden om twee trainingen naast elkaar te doen. Er komt een hele nieuwe rubberen vloer in die naadloos op elkaar aansluit, dus geen last meer van opstaande randjes. De eye-catcher zal ons nieuwe sprinttrack worden. Buiten is er op eigen terrein voldoende ruimte om te parkeren, toch dagen we je uit om ook op de fiets te komen. Rondom de box is er voldoende ruimte om verschillende afstanden te lopen.

NIEUW LESROOSTER

In het nieuwe lesrooster komen er heel wat lessen bij. De eerste lessen zullen al om 7 uur worden gegeven, ideaal voor diegene die voor hun werk willen trainen. Er zullen ook meerdere lessen naast elkaar worden gegeven. Zo ontstaat er de mogelijkheid om aan specifieke aspecten van je (Cross)Fitheid te werken. Tevens komen er open gym uren. Het nieuwe lesrooster zal na de zomervakantie van kracht gaan. Hieronder de verschillende lessen en het lesrooster.

CrossFit WOD (CF)

Met 25 trainingen per week is er voldoende keuze om de reguliere CrossFit lessen bij ons te volgen.

TEAMTRAINING (TEAM)

Op de zaterdagen vinden nog steeds de team-trainingen plaats. Deze trainingen zijn voor iedereen bedoelt ongeacht je niveau. Het is een mooie kans om andere mensen te leren kennen en in twee- of drietallen een workout te volbrengen.

GYMNASTICS (GYM)

Twee keer per week wordt er gewerkt aan de gymnastics skills. Er is veel aandacht voor de basics en vanuit daar zullen er higher skills worden getraind. Deze training is voor iedereen die zich hierin wil verbeteren.

WEIGHTLIFTING (WL)

Twee keer per week wordt er gewerkt aan de gymnastics skills. Er is veel aandacht voor de basics en vanuit daar zullen er higher skills worden getraind. Deze training is voor iedereen die zich hierin wil verbeteren.

ENDURENCE (ENDU)

Twee keer per week zal er een endurance training zijn. Tijdens deze trainingen zal de focus liggen op het verbeten van het uithoudingsvermogen, waarbij gebruik wordt gemaakt van onder andere de row, bike, hardlopen, box jumps, burpees en kettlebellswings.

STRONGMAN (SM)

Op woensdag komt de strongman-training terug op het rooster. Farmer carries, sled push/pull, sandbag
carries, stone to shoulder, bench press, strict pull ups zullen de rode draad zijn en zijn een uitstekende
aanvulling op het verbeteren van je kracht.

OPEN GYM (OPEN)

14 keer per week is er de mogelijkheid om tijdens de open gym uren te werken aan de punten waarvan je
vindt dat deze meer aandacht nodig hebben. Heb je behoefte aan een specifiek schema? Vraag ons naar
de mogelijkheden.

LESROOSTER

Fysiotherapie, leefstijlcoach en orthomoleculair therapeut

Vanaf juli kun je op de dinsdag en donderdag bij Birthe terecht voor je (fysio)therapeutische consulten. Birthe is een ervaren fysiotherapeute die zelf al wat jaartjes CrossFit en sinds een jaar bij ons in de box. Heb je een blessure dan kan zij je in de CrossFit behandelen en adviseren wat te doen tijdens de trainingen. Tevens is zij een leefstijlcoach, voedingsdeskundige en orthomoleculair therapeut. Een mondvol, maar kort gezegd heeft ze als doel om patiënten zo breed mogelijk te helpen om zo vitaal mogelijk te kunnen
leven.

Binnen haar praktijk biedt ze de volgende consulten aan:
• Fysiotherapeutische consulten
• Losse voeding en leefstijlconsulten
• Volledige pakketten waarbij de klant volledig gescreend kan worden met behulp van zowel lichamelijk onderzoek als een bloedanalyse
• Functionele mobiliteits-stabiliteits training

Wil je meer informatie over wat ze doet of alvast een afspraak inplannen?
Kijk dan op www.fysiotherapiebirthejoanne.com of whatsapp/bel naar: 06 28426937.

Laan van de Kreeft 216 – 7324 BV Apeldoorn