Orla Rejen

Co-owner CrossFit Apeldoorn

Orla is getrouwd met Bastiaan en samen hebben ze twee prachtige kinderen, Pierre en Rafael. Ze heeft als Irish-dancer op de grootste podia in de wereld gestaan. Na haar competitiejaren is ze op haar 16 e professioneel gaan dansen en had ze de hoofdrol in de show Lord of the Dance van Michael Flatley in Las Vegas . Na haar danscarrière heeft ze zich omgeschoold tot personal trainster en is ze uiteindelijk in aanraking gekomen met CrossFit. Orla is verantwoordelijk voor de programmering en social media van CrossFit Apeldoorn. Je zult haar vooral ‘s ochtends tegenkomen in de box. Orla wordt blij van een cup of tea met een stukje chocola erbij.

Bastiaan Rejen

Co-owner CrossFit Apeldoorn

Bastiaan runt samen met zijn vrouw Orla CrossFit Apeldoorn. Hij is afgestudeerd aan de Sporthogeschool als docent Lichamelijke Oefening en heeft ruim 15 jaar bij de Koninklijke Marechaussee gewerkt als docent. Zijn achtergrond ligt in de vechtsport waarin hij ook actief heeft deelgenomen aan wedstrijden. Nadat hij in Ierland in aanraking was gekomen met CrossFit was dit voor hem een life changing experience. Bastiaan houdt van de technische elementen uit het gewichtheffen en gymnastics. In 2016 werd hij de fitste CrossFitter van Nederland en won hij de French Throwdown, het grootste CrossFit event van Europa. Bastiaan lacht graag om zijn eigen grappen, dus als je in zijn les bent lach dan zeker met hem mee.

Mathijs van den Berg

Coach

Mathijs heeft gegrossierd in diploma’s, zo heeft hij de opleidingen tot Fysiotherapeut afgerond, Sporthogeschool docent Lichamelijke Opvoeding en het CIOS. Mathijs is een echte allround atleet, waarbij hij onder druk het beste in zich naar boven laat komen. Hij vindt het dan ook heerlijk om zichzelf uit te dagen tijdens CrossFit wedstrijden. Mathijs zal je voornamelijk ‘s avonds tijdens de lessen tegen komen, aangezien hij overdag werkzaam is als docent. Zijn no stress attitude zorgt ervoor dat een les nog wel eens iets wil uitlopen, dus houd rekening met je planning.

Ilias Balkbir

Coach

Ilias was één van onze eerste leden, hij zat toen in het examen jaar van zijn CIOS opleiding. Hij was voornamelijk een duuratleet, die van hardlopen en burpees hield. In CrossFit vond hij de uitdaging om andere aspecten van zijn fitheid te optimaliseren. Nu gooit hij graag zware gewichten in het rond, maar ook conditioneel staat hij nog steeds zijn mannetje. Verder heeft hij zich ontwikkeld als coach door cursussen en opleidingen te volgen. Naast de groepslessen, geeft hij ook Personal Training. Ilias is ook veel bezig met zijn persoonlijke ontwikkeling op het gebied van gezondheid. Hij past Intermittent Fasting, meditatie en koude en hittetrainingen toe aan zijn levensstijl. Hij haalt zijn informatie uit boeken, documentaires en opleidingen. Hij staat altijd open voor een goed gesprek over trainingen en gezondheid.

Wouter Nijhof

Coach

Wouter heeft zijn stage voor het CIOS bij CrossFit Apeldoorn gedaan en is sindsdien verbonden aan onze club. Hij is de stille kracht die tijdens events meehelpt in de organisatie en kenmerkt zich als iemand die zijn lessen goed uitdenkt. Het waarom je dingen doet vindt hij erg belangrijk. Alle oefeningen en werkvormen in zijn trainingen zijn dan ook altijd bewust gekozen.
Na het CIOS is hij kracht- en conditietrainer geworden van tennistalenten in de regio Gelderland, waar hij voornamelijk de jeugd op en top in conditie brengt. De kennis die hij onder andere daar heeft opgedaan en het behalen van zijn CrossFit level 1 heeft er voor gezorgd dat hij nu een vaste kracht is in het coachingsteam van CrossFit Apeldoorn.
Wouter komt uit Loenen en is trots op de authentieke tradities van het dorp, zoals bijvoorbeeld het Vogelschieten (houten vogel) en hij zal je ook laten weten dat daar de hoogste waterval van Nederland te vinden is.

Rob Wichers

Coach

Rob aka “de kast” is een vader van twee kids en docent lichamelijke oefeningen. Zijn hele leven staat in het teken van sport en fitness en de afgelopen jaren heeft CrossFit daar een belangrijke plek ingenomen. De afwisseling, veelzijdigheid en de uitdagingen die CrossFit brengt heeft hem en
trouwens de hele familie Wichers besmet doen raken met het virus. Na het behalen van zijn CrossFit level 1 was het dan ook een logische stap om ons coaches team te komen versterken. Het zal je niet verbazen dat hij enorm sterk is op de traditionele fitnessonderdelen zoals bankdrukken, weighted pull ups, dips, etc. maar ook op de conditionele onderdelen staat hij zijn mannetje. Wat te denken van een 8km run in sub 32 min!
Rob is een bezige bij want buiten de gym om is hij druk met zijn familie, gek van gamen, drones, muziek en houdt hij van gezelligheid.

Edward Bakker

Coach

Na ruim 20 jaar coachen en motiveren van collega’s in het IT vak heeft Edward besloten om zijn CrossFit ervaring in te zetten om nieuwe CrossFitters enthousiast te maken voor de sport en de Basics bij te brengen. Eind 2013, ruim 8 jaar geleden, is Edward zonder noemenswaardige fitness ervaring begonnen met CrossFit. Nadat hij zijn voetbalcarrière had beëindigd en is Edward op zoek gegaan naar een andere passende sportieve uitdaging. Denk aan spinning, kitesurfen, golfen en wielrennen. Na het zien van een televisieprogramma over CrossFit heeft hij zichzelf aangemeld bij CrossFit Apeldoorn. Eén proefles was voldoende om van CrossFit een belangrijk onderdeel te maken in zijn dagelijkse routines.

Nicole Hillebrandt

Weightlifitng coach

Nicole is 7 jaar geleden begonnen met Crossfit, uit noodzaak om fitter door het leven te gaan. Al gauw bleek zij aanleg te hebben voor olympisch gewichtheffen, wat een grote passie is geworden. Door het maken van vele trainingsuren, personal training en uiteindelijk een opleiding tot weightliftingcoach te volgen, heeft zij zich gespecialiseerd in Olympic Weightlifting.
Nicole is al jaren werkzaam in de jeugdzorg, onder andere als trainer en coach. Hoewel een andere tak van sport, zit het coachen haar in het bloed.
Nicole probeert alle techniek en warming-up drills eerst zelf uit die zij vervolgens in de lessen opneemt. Practice what you preach!

Davy van den Berg

Kids/Teens coach

Sport is altijd belangrijk voor Davy geweest en heeft zijn hele jeugd gevoetbald. De laatste jaren combineerde hij dat met fitness. Na het zien van de CrossFit games documentaire was hij nieuwsgierig geworden naar deze sport en stapte bij ons binnen. Al snel was hij besmet met het virus en kreeg CrossFit een belangrijke plek in zijn leven. Bij WSV trainde Davy de jeugd met veel passie en plezier, het was dus een logische stap dat hij de CrossFit kids en teens lessen zou gaan geven. In zijn vrije tijd houdt hij van gezelligheid en spelletjes spelen, maar zijn grote passie is toch wel bbq’en. Een goed excuus om dit vaak te doen is het binnen krijgen van voldoende eiwitten ;).