Orla Rejen

Co-owner CrossFit Apeldoorn

Orla is getrouwd met Bastiaan en samen hebben ze twee prachtige kinderen, Pierre en Rafael. Ze heeft als Irish-dancer op de grootste podia in de wereld gestaan. Na haar competitiejaren is ze op haar 16 e professioneel gaan dansen en had ze de hoofdrol in de show Lord of the Dance van Michael Flatley in Las Vegas . Na haar danscarrière heeft ze zich omgeschoold tot personal trainster en is ze uiteindelijk in aanraking gekomen met CrossFit. Orla is verantwoordelijk voor de programmering en social media van CrossFit Apeldoorn. Je zult haar vooral ‘s ochtends tegenkomen in de box. Orla wordt blij van een cup of tea met een stukje chocola erbij.

Bastiaan Rejen

Co-owner CrossFit Apeldoorn

Bastiaan runt samen met zijn vrouw Orla CrossFit Apeldoorn. Hij is afgestudeerd aan de Sporthogeschool als docent Lichamelijke Oefening en heeft ruim 15 jaar bij de Koninklijke Marechaussee gewerkt als docent. Zijn achtergrond ligt in de vechtsport waarin hij ook actief heeft deelgenomen aan wedstrijden. Nadat hij in Ierland in aanraking was gekomen met CrossFit was dit voor hem een life changing experience. Bastiaan houdt van de technische elementen uit het gewichtheffen en gymnastics. In 2016 werd hij de fitste CrossFitter van Nederland en won hij de French Throwdown, het grootste CrossFit event van Europa. Bastiaan lacht graag om zijn eigen grappen, dus als je in zijn les bent lach dan zeker met hem mee.

Mathijs van den Berg

Coach

Mathijs heeft gegrossierd in diploma’s, zo heeft hij de opleidingen tot Fysiotherapeut afgerond, Sporthogeschool docent Lichamelijke Opvoeding en het CIOS. Mathijs is een echte allround atleet, waarbij hij onder druk het beste in zich naar boven laat komen. Hij vindt het dan ook heerlijk om zichzelf uit te dagen tijdens CrossFit wedstrijden. Mathijs zal je voornamelijk ‘s avonds tijdens de lessen tegen komen, aangezien hij overdag werkzaam is als docent. Zijn no stress attitude zorgt ervoor dat een les nog wel eens iets wil uitlopen, dus houd rekening met je planning.

Ilias Balkbir

Coach

Ilias was één van onze eerste leden, hij zat toen in het examen jaar van zijn CIOS opleiding. Hij was voornamelijk een duuratleet, die van hardlopen en burpees hield. In CrossFit vond hij de uitdaging om andere aspecten van zijn fitheid te optimaliseren. Nu gooit hij graag zware gewichten in het rond, maar ook conditioneel staat hij nog steeds zijn mannetje. Hij test ook regelmatig zijn fitheid tijdens CrossFit wedstrijden.
Ilias kan echt genieten van lekker eten en mocht je nog een goede serie willen zien, dan weet hij welke je moet kijken.

Dylan Nikkels

Coach

Dylan was in zijn jeugd te vinden op het voetbalveld en heeft tot de A-selectie bij Go Ahead Eagles gespeeld. Tijdens zijn opleiding Sport en Bewegen kwam hij in aanraking met CrossFit en ontdekte de positieve effecten op zijn algemene fitheid en voelde zich uitgedaagd door de diversiteit aan bewegingen. Met name het gewichtheffen heeft zijn hart gestolen en hij deelt zijn kennis op een passionele wijze tijdens zijn lessen. Hij geeft ook les bij CrossFit Deventer waar hij vanaf het ontstaan in 2011 al les gaf. Dylan heeft de meest aanstekelijke lach, die bij iedereen een glimlach op zijn gezicht brengt.

Rob Wichers

Coach

Rob aka “de kast” is een vader van twee kids en docent lichamelijke oefeningen. Zijn hele leven staat in het teken van sport en fitness en de afgelopen jaren heeft CrossFit daar een belangrijke plek ingenomen. De afwisseling, veelzijdigheid en de uitdagingen die CrossFit brengt heeft hem en
trouwens de hele familie Wichers besmet doen raken met het virus. Na het behalen van zijn CrossFit level 1 was het dan ook een logische stap om ons coaches team te komen versterken. Het zal je niet verbazen dat hij enorm sterk is op de traditionele fitnessonderdelen zoals bankdrukken, weighted pull ups, dips, etc. maar ook op de conditionele onderdelen staat hij zijn mannetje. Wat te denken van een 8km run in sub 32 min!
Rob is een bezige bij want buiten de gym om is hij druk met zijn familie, gek van gamen, drones, muziek en houdt hij van gezelligheid.

Wouter Nijhof

Coach

Wouter heeft zijn stage voor het CIOS bij CrossFit Apeldoorn gedaan en is sindsdien verbonden aan onze club. Hij is de stille kracht die tijdens events meehelpt in de organisatie en kenmerkt zich als iemand die zijn lessen goed uitdenkt. Het waarom je dingen doet vindt hij erg belangrijk. Alle oefeningen en werkvormen in zijn trainingen zijn dan ook altijd bewust gekozen.
Na het CIOS is hij kracht- en conditietrainer geworden van tennistalenten in de regio Gelderland, waar hij voornamelijk de jeugd op en top in conditie brengt. De kennis die hij onder andere daar heeft opgedaan en het behalen van zijn CrossFit level 1 heeft er voor gezorgd dat hij nu een vaste kracht is in het coachingsteam van CrossFit Apeldoorn.
Wouter komt uit Loenen en is trots op de authentieke tradities van het dorp, zoals bijvoorbeeld het Vogelschieten (houten vogel) en hij zal je ook laten weten dat daar de hoogste waterval van Nederland te vinden is.