Proefles - De Basics

De proefles is voor iedereen die nog geen ervaring heeft met CrossFit en vindt plaats tijdens één van de lessen van de basics.

De basics is speciaal voor de beginnende CrossFitter en bestaat uit drie lessen die op dinsdagavond om 20:30 uur plaats vinden. Je maakt in een rustige setting met gelijk gestemde kennis met CrossFit Apeldoorn en leert de basisbewegingen van CrossFit. Na deze lessen kun je goed voorbereid starten met de gewone trainingen. Komt de dinsdag niet goed uit en wil je starten met de basics dan kun je er ook voor kiezen om drie personal training sessies te doen van een half uur tegen een vergoeding van €100,- p.p. Stuur een mail naar crossfitapeldoorn@hotmail.nl om de personal training sessies afspraken in te plannen.

Heb je al wel ervaring met CrossFit dan ben je welkom om een drop-in te doen. Voor aanvang van de training meld je je bij de betreffende coach die je verder zal helpen tijdens de training. Kom in sportkleding waarin je makkelijk beweegt, neem een handdoek en een flesje drinken mee.